Tikkurilan Klubitalo

INFO

Info

Mikä on Klubitalo?

Tikkurilan Klubitalon jäsenyys on maksuton ja aikarajoitteeton. Jäsenyyteen ei vaadita diagnooseja tai lähetteitä. Riittää, että on vantaalainen ja yli 18-vuotias.

Tikkurilan Klubitalon tarkoitus on tarjota vantaalaisille mielenterveyskuntoutujille työpainotteista toimintaa. Olemme mielenterveyskuntoutujien, eli jäsenten, ja palkatun henkilökunnan yhdessä muodostama yhteisö. Toiminnan tavoitteena on parantaa jäsenten elämänlaatua, vähentää sairaalahoidon tarvetta ja ehkäistä sosiaalista syrjäytymistä. Tikkurilan Klubitalo tukee paluuta työelämään, koulutukseen ja aktiivisempaan elämään yhteiskunnassa.

 

Miten mukaan toimintaan?

Tutustumiskäynti

Otamme tutustujia vastaan Klubitalollamme maanantaisin klo 13. 
Varaathan ajan tutustumiskäynnille ottamalla yhteyttä respaan.

Tikkurilan Klubitalon toimintaan pääset mukaan tulemalla etukäteen sovitulle tutustumiskäynnille. Tutustumisajalla voit jättää yhteystietosi meille ja tuolloin voidaan sopia perehdytyskerta Klubitalolle.

 

Tutustumiskäynnin jälkeen voit sopia perehdytyskäynnin Klubitalolle. Perehdytyspäiviä on viikottain ja voit tulla joko aamu- tai iltapäivästä. Perehdytys voidaan toteuttaa toiveesi mukaan joko ravintolayksikön tai toimistoyksikön puolella. Perehdytyspäivän jälkeen olet tervetullut Klubitalolle oman aikataulusi mukaan.

Perehtymispäivän jälkeen sovitaan jäsenyyspalaveri, jossa jäsenyys vahvistetaan. Jäseneksi liityttyäsi saat seuraavassa talokokouksessa jäsenkorttisi. Tule rohkeasti mukaan!