Tikkurilan Klubitalo

YKSIKKÖTYÖSKENTELY

Klubitalon arjen rungon muodostaa yksikkötyöskentely toimisto- ja keittiöyksikössä. Jaamme päivän työtehtävät klo 8:45. Voit valita sinua kiinnostavat tehtävät kummasta yksiköstä tahansa. Jos saavut talolle työnjaon jälkeen, voit kysyä tehtävää jäseniltä tai työvalmentajilta.

KEITTIÖYKSIKKÖ 

Keittiöyksikön tehtäviin kuuluu ruoanvalmistus ja talon ylläpitoon liittyvät tehtävät. Talolla valmistetaan keskiviikkoisin ja torstaisin maistuva lounas 3,50€ hintaan. Ruokalista suunnitellaan yhdessä viikoksi kerrallaan. Leipominen on myös mahdollista. Lounaalle tulee ilmoittautua viimeistään 9:00 mennessä respan numeroon, jotta osaamme valmistaa oikean määrän ruokaa.  Kahviossa voi harjoitella kassakoneen käyttöä. Pyrimme suunnittelemaan ruokalistamme taloudellisesti, eettisesti ja ekologisesti kestäväksi.  

TOIMISTOYKSIKKÖ 

Toimistoyksikössä tehdään kaikki talon hallinnolliset tehtävät, kuten kirjanpito, laskutus ja viestintä. Toimistoyksikön työtehtäviin kuuluvat mm. nettisivujen päivitys, uutiskirjeet, esitteet, mainokset yms. talon sisäiseen ja ulkoiseen viestintään liittyvää. Toimistoyksikkö ylläpitää myös Klubitalon respaa, jossa otamme vastaan tutustujat ja vierailijat, vastaamme puhelimeen sekä opastamme kirjautumisessa.