TYÖLLISTYMISEN TUKI 

Klubitalolla toimii kolme työvalmentajaa, joilta saa tukea ja ohjausta työllistymiseen. Talon arjessa voi ylläpitää ja harjoitella erilaisia työelämätaitoja, kuten kassakoneen käyttöä, kirjanpitoa, keittiötyöskentelyä ja it-osaamista. Erilaiset aktiviteetit ja talon tehtävät tarjoavat mahdollisuuden vaikkapa innostuksen heräämiseen uuden alan kokeilemiseksi!  

Työvalmentajilta voi saada myös yksilöllistä tukea työn hakemiseen. Tarjolla on henkilökohtaista työvalmennusta ja työllistymisen polkujen suunnittelua. Työvalmentaja voi toimia linkkinä työnantajan sekä uuden työntekijän välillä ja lähteä esimerkiksi alussa mukaan uudelle työpaikalle. Klubitalo tekee yhteistyötä työllistymisasioissa kunnan alueen toimijoiden sekä TE-palveluiden kanssa.  

Työvalmentajat:

Anne Karvinen

Riikka Kokkoniemi

Minerva Keränen

etunimi.sukunimi(at)eskot.org

OPINTOJEN TUKI  

Klubitalolta saa tukea opintoihin liittyvissä pulmissa ja kysymyksissä.  Opintovalmentajan kanssa voit pohtia sinulle sopivia opiskeluvaihtoehtoja, täyttää hakemuksia ja käydä tutustumassa eri oppilaitoksiin. Jos tarvitset lisätukea opinnoissa etenemiseen, voimme yhdessä pohtia esimerkiksi opiskelutekniikoita, ajankäyttöä tai arjenhallintaa. Voit myös tehdä Klubitalolla omia opintojasi opintovalmentajan tuella. Klubitalolta löytyy rauhalliset ja opiskeluun sopivat tilat sekä tietokoneet, jotka ovat käytössäsi. Ole rohkeasti yhteydessä! 

Opintovalmentaja

Sanna Tervala
Puhelin: 040 189 6403

etunimi.sukunimi(at)eskot.org